دومین کنفرانس مدیریت حرفه ای ویژه مدیران مجتمع های پذیرایی ، رستوران ها و فست فود های برتر

زمان برگزاري : 28 تیر ماه 1396 مکان برگزاري : مشهد مقدس
وب سايت : sute.ir

دومین دوره " کنفرانس مدیریت حرفـه ای " در 28 تیر ماه 96 مشــهد مقدس با رویکرد بروز رسانی و آشــنایی با آخرین دستاوردهای مدیریتی و قدردانی از مدیران شایسته این حوزه برگزار شد

همانطور که مستحضرید آموزش، یکی از عناصر کلیدی موفقیت در هر کسب‌ وکار است. صنعت رستوران , مجتمع پذیرایی و فست فودها و صنایع وابسته  نیز همچون سایر صنایع بدون استفاده از پرسنل کاملا آموزش دیده و دارای انگیزه قادر نخواهند بود به میزان بالایی از موفقیت دست پیدا کنند. آموزش بایستی یکی از حیاتی‌­ترین عناصر در برنامه­‌های استراتژیک مدیران این حوزه قرار بگیرد و با توجه به پویایی این صنعت ، آموزش کارکنان و مدیران بایستی به صورت پیوسته در طول زمان ادامه یابد، این مهم تداوم پایدار کسب و کار را در طول زمان تضمین می نماید. آموزش باید در هر رده‌ای از کارکنان اجرا شود، علاوه بر اینکه ، آموختن روش­‌های جدید مدیریتی و مقابله با مشکلات نیز برای مدیران این صنف پر اهمیت است.

 با وجود نقش کلیدی آموزش در صنعت رستوران و کافـی شاپ، این موضوع در برنامه مدیران این صنعت نقش پر رنگی ندارد، بر همین اسـاس و با عنایت به برگزاری موفقیت آمیز اولین کنفرانس مدیریت حرفه ای ویژه مدیران رستـوران ها، تالارهای پذیـرائی و فست فـود های کشور و صنایع وابسته در پی استقبال بی نظیر از اولین دوره درنظر است دومین دوره " کنفرانس مدیریت حرفـه ای " در 28 تیر ماه 96 مشــهد مقدس با رویکرد بروز رسانی و آشــنایی با آخرین دستاوردهای مدیریتی و قدردانی از مدیران شایسته این حوزه  برگزارنمائیم.                                    

 اسـاتید و سخنـرانان:

 

  Chef François Hossein(فرانسواحسین ): دارای مدرک سرآشپزی بین‌المللی غذاهای ملل - داور مسابقه  آشپزی «دستپخت» شبکه یک سیما

- مدرس دوره های تخصصی و حرفه ای آموزش هنر و علم پخت و پز –مبتکر رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها          

جناب آقای استاد علی محمد بیدار مغز :  پدر تشریفات ایران سخنران و مدرس تشریفات کاربردی بین المللی  ، رییس تشریفات  نمایندگی  دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد ، نیویورک-رئیس واحد آموزش  تشریفا ت، سازمان منطقه آزاد کیش ، جزیره کیش ، ایران-سخنران مبانی تشریفات در سازمان ملل متحد - نیویورک،ممتحن درس تشریفات وزارت امور خارجه

 

جناب آقای دکتر علی مختاری  :    عضو هیئت علمی  دانشیار- دکترای تخصصی مدیریت پروژه های اقتصادی از سوربن فرانسه  .  عضوهیئت  علمی - دانشیار  ، مدیر کل  مپنا منطقه شمال شرق کشور، مشاور پارک علم وفناوری خراسان

محـورهـای کنفـرانـس:

       

 

  • آموزش های تخصصی و حرفه ای کارکنان
  • روش های برقراری ارتباط با مشتری
  • جذب و انتخاب پرسنل رستوران
  • فنون تبلیغات و اطلاع رسانی در صنعت رستوران داری
  • اهمیت مکان یابی و موقعیت و جایگاه رستوران
  • کسب توانایی ارتباط موثر بامشتری و جلب رضایت مشتری
  • آموزش آداب میزبانی و تشریفات
  • چگونگی ایجاد فرصت ها و مزیت های رقابتی
  • ترفند های کسب و کار رستوران
  • ارزیابی پرسنل و کارکنان رستوران